Containerutleie – leie container i Sarpsborg og Fredrikstad

Trenger du å leie container i Sarpsborg og Fredrikstad?

Driver du oppussing, renovasjon eller har mye avfall og trenger å kaste skrot? Da kan det være en god løsning å leie container av oss.

Gretland Reno tilbyr praktisk containerutleie av avfallscontainere for enkel og effektiv håndtering av avfall. Med vårt brede utvalg av containerstørrelser og typer, kan du som kunde tilpasse løsningene etter dine behov. Vi sikrer så klart pålitelig levering og henting av containere, og sørger for at avfallet blir håndtert på en miljøvennlig måte.

Med våre tjenester for containerutleie kan din bedrift eller du som privatperson, enkelt administrere og kvitte deg med avfall på en praktisk og bærekraftig måte. Bra for deg, og bra for miljøet!

Hos oss kan du kombinere containerleie med tjenester for avfallshåndtering, for avfall som må sorteres ut.

Lei en container av oss! Vi tilbyr containerutleie til deg som holder til i vårt primærområde i Nedre Glomma-regionen, Sarpsborg- og Fredrikstad-distriktet, men foruten dette området tilbyr vi også utleie av containere i Moss, Halden, Indre Østfold, Rygge og Råde.

Våre containere

Container 5m3

Lengde: 3,45 m
Bredde: 1,96 m
Høyde: 1,00 m

Container 10m3

Lengde: 3,52 m
Bredde: 1,96 m
Høyde: 1,80 m

Container 10m3

Lengde: 3,25 m
Bredde: 1,90 m
Høyde: 1,90 m

Container 10m3

Lengde: 3,90 m
Bredde: 2,00 m
Høyde: 1,95 m

Container 12m3

Lengde: 6,00 m
Bredde: 2,55 m
Høyde: 1,75 m

Container 20m3 - 35m3

Lengde: 6,31 m
Bredde: 2,55 m
Høyde: 1,75/2,10 m

Beholder 140 - 1000 L

På utkikk etter ny avfallsløsning?

Har du behov for å leie en container i Sarpsborg eller Fredrikstad?

Her hos Gretland Reno AS tilbyr vi miljøvennlige og effektive avfallsløsninger til deg som privat- eller bedriftskunde. Vi dekker alle spekter innenfor avfallshåndtering og står klare til å bistå deg / dere når som helst.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle