Om oss

Gretland Reno AS tilbyr totalløsninger innenfor avfallshåndtering for bedrifter og privatpersoner. Vi har også egne containere og beholdere i forskjellige størrelser du kan leie.

Om oss

Gretland Reno er et firma som tilbyr å hente ditt avfall der hvor du befinner deg. Enten det er hjemme, på jobb eller på hytta. Dette gjelder både sporadisk henting og fast henting. Vi tilbyr containere og andre søppelbeholdere som kan leies ut.

Sammen finner vi den beste løsningen for deg eller din bedrift. Vi tilbyr ulike bransjeløsninger for bedrifter, da hver bransje er ulik med ulike behov. Vi tilbyr også faste bedriftsavtaler for avfallsløsninger, slik at dere får en mindre ting å tenke på.

Hos oss er det kundens behov og ønsker som står i fokus, og vi ønsker å gi deg som kunde best mulig service. Vi er alltid tilgjengelig for våre kunder, om det er hverdag, helg eller andre helligdager!

Gretland Reno er ISO-sertifisert med ISO 9001:2015 og ISO 14001:2915.

Miljøbevisste løsninger
Kostnadseffektive
Profesjonell tilnærming
Lang erfaring

Våre referanser

På utkikk etter ny avfallsløsning?

Kontakt oss idag!

Gretland Reno AS tilbyr miljøvennlige og effektive avfallsløsninger. Vi dekker alle spekter innenfor avfallshåndtering og står klare til å bistå deg / dere når som helst.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle