Tjenester

Gretland Reno tilbyr et godt utvalg tjenester for avfallshåndtering, både til bedrifter og til privatmarkedet. Vi har kundens beste i fokus, og derfor leverer vi alle våre tjenester i topp kvalitet og topp humør!

Tjenester for bedrifter

Containerutleie

Har din bedrift mye avfall eller skrot å kaste? Da er våre avfallscontainere en god løsning for deg. Hos oss kan du kombinere leie av container med andre tjenester for avfallshåndtering. For eksempel om du har avfall som må sorteres.

Avfallshåndtering for bedrifter

Effektiv og bærekraftig avfallshåndtering er helt avgjørende for bedrifter og næringsliv. Gretland Reno tilbyr omfattende avfallshåndteringstjenester som hjelper din bedrift å administrere og redusere avfallsmengdene på en pålitelig og profesjonell måte.

Via vår kundeportal henter du enkelt ut avfallsrapporter og avfallskostnader per prosjekt. Med oss på laget forenkler og effektiviserer du din bedrifts avfallshåndtering. Kontakt oss i dag så får vi i stand en avtale!

Miljørådgivning

Et stadig økt miljøfokus gjør at bedrifter nå mer enn noen gang har behov for en profesjonell partner innen renovasjon og avfallshåndtering. Vi tilbyr avfallsløsninger som både er kostnadseffektive for bedriften din, samtidig som de utgjør en forskjell for miljøet.

Gretland Reno følger deg som kunde tett, og fungerer som sparringpartner fra prosjektets start til vi har kommet i mål. På den måten oppnår din bedrift størst mulig effekt når det kommer til for eksempel kildesortering og andre generelle CO2-utslipp.

Tjenester for privatpersoner

Containerutleie

Har du opprydding eller kanskje du pusser opp hjemme? Da kan det være en god løsning å leie en container fra oss. Du kan også kombinere leie av container med andre tjenester for avfallshåndtering. For eksempel for avfall som må sorteres før det kan kastes.

Farlig avfall

En del materialer kan inneholde stoffer og komponenter som er farlige for miljøet og mennesker. Gretland Reno har kompetansen som kreves for å håndtere forskjellige typer farlig avfall, og er rette instans å kontakte i slike tilfeller.

Farlig avfall kan for eksempel dukke opp som en del av rivningsjobber. Her kan det være snakk om for eksempel asbest, maling, løsemidler og eksplosivt avfall. Om du kontakter oss er vi behjelpelige med rådgivning på området.

På utkikk etter ny avfallsløsning?

Kontakt oss idag!

Gretland Reno AS tilbyr miljøvennlige og effektive avfallsløsninger. Vi dekker alle spekter innenfor avfallshåndtering og står klare til å bistå deg / dere når som helst.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle